Centru de traduceri autorizate și interpretariat POLIGLOTIS Iași - Tel: +40 758745840 [languagelinks]
By :
Comment : 0

Directorul General al Centrului de traduceri și interpretariat POLIGLOTIS Iași, Vlad Lache, ne împărtășește prima experiență de a participa la o emisiune televizată

Directorul General al Centrului de traduceri și interpretariat POLIGLOTIS Iași, Vlad Lache, ne împărtășește prima experiență de a participa la o emisiune televizată:

“Mă bucur enorm că am avut ocazia să-mi spun punctul de vedere într-o emisiune televizată și doresc să mulțumesc încă o dată celor ce  m-au invitat. Ideea de a-mi deschide propria afacere a pornit din dorința de a fi propriul meu șef și din dorința de a pune în practică toate cunoștințele acumulate în timpul facultății, al masterului și al internshipului făcut în Cehia.

poliglotis logoPunctele cheie ale acestui start-up sunt promovarea puternică și profesionalismul de care dăm dovadă zi de zi. Am ales un nume sugestiv: “Poliglotis” provine din cuvântul poliglot- reprezintă persoana  care vorbește mai multe limbi străine. De asemenea, am ales un logo reprezentativ: un papagal, pentru că este singurul animal care are capacitatea de a vorbi mai multe limbi.  În mai puțin de un an am reușit să creăm o echipă de peste 50 de traducători autorizați de către Ministerul Justiției, mulți dintre ei fiind absolvenți a două facultăți și vorbitori nativi de limba germană, greacă, arabă, bulgară, ebraică, etc.  De asemenea, facem traduceri în peste 50 de limbi.

Ne adresăm în principal persoanelor juridice, prin oferirea traducerilor specializate. Știm cât de important este timpul pentru companii și de asemenea cât de important este respectarea deadline-urilor și din acest motiv suntem flexibili. Am preluat comenzi inclusiv la orele 21, inclusiv sâmbăta și duminica. Oferim prețuri personalizate pentru că nevoile companiilor sunt diferite.

Centrul de traduceri POLIGLOTIS se diferențiază de celelalte birouri de traduceri prin faptul că noi creăm relații cu clienții și partenerii noștri, relații bazate pe încredere și profesionalism.

Am participat la emisiunea “Vara pentru voi” pentru a-mi spune povestea mea de succes și pentru a încuraja tinerii să-și deschidă propriile afaceri, nu doar să fie angajati în multinaționale. O cercetare amănunțită și un plan de afaceri foarte bun reprezintă primul pas în deschiderea unui start-up. ”

 

http://www.tvrplus.ro/editie-vara-pentru-voi-240470

 

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *

italyGermanfrenchEnglishromania