Centru de traduceri autorizate și interpretariat POLIGLOTIS Iași - Tel: +40 741 932 347 [languagelinks]
By :
Comment : 0

Părere personală despre internship și evenimentul ”TRANSLATE YOUR BUSINESS”

           

În opinia mea acest internship a fost foarte bine gândit și pentru mine a fost foarte util deoarece pe parcursul celor două luni am avut de învățat multe lucruri interesante. Pe această cale țin să vă mulțumesc că m-ați ales.

Dacă înainte eram un pic mai emoționată când intram în contact cu o persoană, acum nu mai pot să spun același lucru, și asta datorită faptului că am mers la firme și am interacționat cu diferite persoane, de la portar până la Directorul General.

Pot spune că acest internship mi-a dat și imboldul de a scrie articole, deoarece înainte  de a face parte din această echipă vroiam să excelez în a scrie articole, dar amânam mereu acest pas.

Tot în cadrul acestui internship mă bucur că am avut ocazia de a participa la organizarea unui eveniment, de a vedea pas cu pas ce implică acest lucru și de a lucra în echipă cu oameni pasionați, talentați și muncitori. Structura și informațiile oferite participanților a făcut ca rezultatul muncii noastre să fie unul foarte bun, evenimentul fiind unul de succes, iar feedback-ul nu a întârziat să apară.

Deși poate au fost momente în care poate nu m-am dedicat în totalitate, deoarece nu am îndrăznit să ies din zona de confort și m-am lăsat copleșită de anumite lucruri, pot spune că am avut și din aceste situații de învățat pentru că pe parcursul carierii nu o să fie totul roz, o să mai existe și astfel de situații.

BiancaÎn încheiere țin să precizez că acest internship a fost un prilej bun de a mă redescoperi, de a vedea ce-mi place și ce nu-mi place, ceea ce mi se potrivește și ce nu. A fost atât oportunitatea de a cunoaște oameni noi, de a dobândi cunoștințe și competențe noi, cât și o bună ocazie de a consolida deja o direcție aleasă, și anume marketing.

Axente Bianca

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *

italyGermanfrenchEnglishromania