Centru de traduceri autorizate și interpretariat POLIGLOTIS Iași - Tel: +40 741 932 347 [languagelinks]

traducere autorizata1.Traduceri autorizate

Documente juridice: Contracte, acte constitutive societăţi, acte de stare civilă/identitate (certificate naştere, căsătorie, certificate de deces, cărţi de identitate, paşaport), caziere, diplome, cărţi de muncă, procuri, atestate profesionale.

2.Traduceri specializate

 • Documente tehnice şi IT-comunicații: Manuale de instruire şi utilizare, instrucţiuni de instalare, fişe tehnologice, cataloage de prezentare, broşuri, manuale detraduceri tehnice construcţie şi/sau întreţinere.
 • Documente medicale: Manuale de utilizare aparatură medicală, prezentări de medicamente şi echipamente medicale, contracte clinice, certificate de analiză, documentaţii pentru studii clinice.
 • Documente economice: Analize financiare, documente licitații, contracte, dosare de finanțare, bilanțuri contabile, documente contabile, scrisori de bonitate, certificate de conformitate, documente de leasing.
 • Pagini web: traducerea site-urilor firmelor în limbile dorite.
 • Etichete– Traducerea etichetelor tuturor produselor de larg consum comercializate pe teritoriul României este o obligație legală  pentru toți agenții economici sau importatorii ai acestor produse şi un drept al consumatorului român.
 • Meniuri restaurante– Pentru a avea o imagine profesionistă şi clienţi străini mulţumiţi, meniurile din restaurante trebuie traduse corect.

 

3.Interpretariat

Interpreţi autorizaţi profesionişti pentru a înlesni comunicarea cu partenerii de afaceri în cadrul conferinţelor, întâlnirilor de afaceri, licitaţiilor, declaraţii notariale, căsătorii cu cetăţeni străini, interviuri pentru acordarea rezidenţei etc.

4.Servicii conexe

apostile

 • Localizarea– Procesul de localizare stă la baza oricărei strategii de globalizare a unui business.
 • Servicii DTPrespectarea formatului documentului din limba sursă şi realizarea traducerii în limba ţintă în formatul respectiv.
 • Legalizare
 • Apostilarea şi supralegalizarea.Pentru ca actele să fie valabile în străinătate, conform prevederilor stipulate în cadrul Convenției de la Haga, este nevoie ca ele să fie apostilate, traduse, legalizate și supralegalizate.

 

5. Alte servicii:

 • Obţinerea vizelor pe actele de studii universitare din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului:Pentru clienţii noștrii, putem intermedia obţinerea vizelor  pentru actele de studii universitare (diplomă de licenţă, foaie matricolă şi programă analitică) la Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, Bucureşti.
 • Consultanță: Oferim clienţilor noştri servicii de consultanţă în domeniile: emigrare, reîntregirea familiei, echivalarea sau recunoaşterea studiilor în străinătate, înfiinţarea de societăți internaționale.

images (13)

 • Servicii complete pentru împuternicirile de călătorie în Turcia: Oferim pachete de servicii complete pentru persoanele care călătoresc în Turcia cu mașina care nu este proprietate personală (conform cerinței MAE).

În cazul în care călătoriți în Turcia cu un autovehicul, condus de către o altă persoană decât proprietarul acestuia, intrarea în Turcia va fi permisă de către Autoritățile Vamale numai după prezentarea următoarelor documente:

–  Actele mașinii, inclusiv cartea verde;

–  O împuternicire (procură) din partea proprietarului autoturismului (persoana fizică sau juridică), pentru a putea conduce autoturismul respectiv din România în Turcia și retur. Atenție! Procura trebuie să fie autentificată la notar și apostilată;

–  O traducere a procurii în limba turcă, efectuată de un traducător autorizat, legalizată de notar și apostilată. (sursa MAE).

Pachetul include următoarele proceduri standard:  procură la notariat; apostilarea originalului; traducerea în limba turcă; legalizarea notarială a traducerii; supralegalizarea traducerii prin apostilare.

 • Reprezentare prin procură: În baza unei procuri notariale, putem reprezenta clienţii noştri la Poliţie, Primărie (Starea Civilă), Judecătorie, Tribunal, Prefectură, Autoritatea de Sănătate Publică, Inspectoratul Şcolar din orice judeţ, la ministere, la şcoli, licee sau facultăţi în vederea obţinerii de acte sau vize, cum ar fi:

–   certificate de naştere sau căsătorie (sau transcrierea certificatelor de naştere sau căsătorie obţinute în străinătate);

–  certificate de cazier judiciar;

–  diplome şi alte acte de studii; pe care să aplicăm vize din partea Inspectoratului Şcolar, a Autorităţii de Sănătate Publică, apostile din partea Prefecturii sau a Tribunalului, a Ministerelor etc.

6. Copywritingcopywriting

La cerere, putem crea conținut pentru site-uri, bloguri, flyere, mape de prezentare în domenii: medical, tehnic, juridic, economic.

  italyGermanfrenchEnglishromania